Cum decoram in culorile anului 2016?

La sfarsitul fiecarui an institutul Pantone stabileste care sunt culorile anului urmator, culori care vor fi reprezentative atat in domeniul modei cat si in cel al designului de interior.

Anul acesta insa, pentru prima data, au fost alese doua culori: roz Quartz si albastru Serenity. 

Folosite impreuna ar putea fi prea mult pentru majoritatea dintre noi. Dar nu este obligatoriu sa ne imbracam casa in roz. Merg foarte bine si separat, alaturi de tonuri neutre si de negru, sau alaturi de culori cu care sa intre in contrast.

Daca nu va surade ideea de a avea peretii vopsiti in roz, alegeti o draperie, o perna decorativa sau un accesoriu care sa inveseleasca spatiul. Mai multe nuante si tonuri de roz alaturate vor face o incapere in care predomina nuantele de maro, bej sau gri mai interesanta.

O incapere amenajata cu albastru Serenity va fi intotdeauna caracterizata ca fiind eleganta, fermecatoare, prospata … . Nu va fie teama sa alegeti o piesa de mobilier in aceasta culoare. Ea va deveni centrul de interes al camerei, iar efectul este garantat. Alaturi de nuante pastelate de verde sau de portocaliu, albastrul Serenity va fi mai luminos si mai proaspat, iar alaturi de alb va straluci cu adevarat.

 

2

4

8

7

6

12

15

13

14

11

10

18

 

Lasă un comentariu