Amenajari interioare cu accente de verde

 

Verdele este culoarea care ne binedispune cel mai repede si cea pe care ochiul o accepta cel mai usor. Este o culoare revitalizanta, care da unei incaperi un aer proaspat si, in acelasi timp, armonios si relaxant. Toate aceste stari si sentimente apar pentru ca verdele este asociat cu natura, mai ales cu primavara.

Amenajarile in care se foloseste verdele inchis dau un sentiment de siguranta, de stabilitate. Acelasi efect il va avea si verdele alaturi de negru.

Cu toate acestea, verdele nu este usor de acceptat de catre toata lumea in decorarea locuintei, fiind considerata o alegere indrazneata. Poate ca si accente de culoare intr-un spatiu unde predomina nuantele naturale de maro, bej sau gri va fi mai usor, dar cu siguranta nu si alaturi de albastru.

Verdele este o culoare versatila, care realizeaza contraste frumoase alaturi de mov, albastru, portocaliu, rosu sau chiar de galben. Se pot obtine efecte spectaculoase si alaturi de alb sau de negru, dar si in spatiile pentru care se alege monocromia.

Incercati sa adaugati accente de culoare prin adaugarea unor perne decorative, a unui covor sau a unor draperii. Vor fi mai usor de inlocuit atunci cand veti simti nevoia de o schimbare.

Daca va simtiti suficient de curajosi sa adaugati verde in casele voastre si sa va bucurati de culoare, va propun cateva imagini care sa va arate cat de bine poate arata verdele alaturi de orice culoare si care sa va inspire in proiectele voastre viitoare:

3

4

5

8

12

15

1

6

7

10

11

13

14

16

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s